Floor (l) en Daphne (r) werken als stagiaires bij de TZA Twente. Ze werken aan opdrachten binnen onze Academie en het Living Lab, helpen o.a. mee om webinars te organiseren en raken daarmee in een korte tijd bekend met hoe je zorgtechnologie nog beter in kunt zetten in de praktijk.

Ze stellen zich hier even voor:

‘’Mijn naam is Floor van der Heide, ik ben 22 jaar oud en 4e-jaars student aan de opleiding Gezondheid & Technologie bij Hogeschool Saxion in Enschede. Tijdens dit half jaar wil ik mijn kennis in de mogelijkheden van zorgtechnologie vergroten en tegelijkertijd wil ik leren hoe ik anderen, zowel zorgprofessionals als zorgvragers, beter kan ondersteunen in het vinden en gebruiken van geschikte zorgtechnologieën. De grote variatie aan opdrachten en mogelijkheden binnen de TZA gaan mij hier zeker bij helpen.’’

“Ik ben Daphne Hoekstra, het komende half jaar loop ik stage bij Technologie & Zorg Academie. Ik zit momenteel in het laatste half jaar van de opleiding Gezondheid & Technologie op het Saxion in Enschede. Alle stages die ik tot nu toe heb gedaan waren in de zorg. Mijn interesse ligt ook bij de technologische kant van de zorg en ik hoop hier meer over technologie te leren en te kijken of hier een toekomst voor mij ligt. Andere stages waren bij Zorgaccent in de thuiszorg en bij het MST Enschede op de afdeling cardiologie. Naast school werk ik bij TMZ op het Meulenhof in Tubbergen. Tijdens deze stage wil ik graag nieuwe kennis op doen en met een frisse blik, nieuwe energie geven aan de organisatie.”